VOD-seminarium

Tid: 2019-11-19 kl 13:15

Presentatör och ämne meddelas senare.

V-Dem Lunch Seminar with Sebastian Hellmeier

Tid: 2019-11-20 kl 12:00

Sebastian Hellmeier, V-Dem Research Fellow, University of Gothenburg, will present the paper "The Causes and Consequences of Right-Wing Populist Movements: Evidence form Germany".

STUDENTER: Praktikmässa

Tid: 2019-11-20 kl 12:15

Evenemangstyp: Mässa

Studenter på samtliga program är välkomna att delta på Statsvetenskapliga institutionens praktikmässa.

Gästseminariumr: Andrea Iossa

Tid: 2019-11-26 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

QoG lunchseminarium med Rajeev Goel

Tid: 2019-11-27 kl 12:00

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Rajeev Goel, Professor of Economics, Illinois State University.