VOD-seminarium med Markus Wagner

Tid: 2019-12-17 kl 13:15

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Markus Wagner på temat "Affective Polarization in Multiparty Systems".

V-Dem Lunch Seminar with Jessica Gottlieb

Tid: 2019-12-18 kl 12:00

Jessica Gottlieb is visiting scholar 16-20 December, and will present the paper: "Formalization, Tax Appeals, and Social Intermediaries in Lagos, Nigeria".

AFS med Lena Wängnerud, Amy Alexander & Maria Solevid

Tid: 2019-12-19 kl 09:00

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Lena Wängnerud, Amy Alexander & Maria Solevid: "Beyond the Binary: Measuring Gender in Political Scsience Research".

OPF-seminariet med Jenny de Fine Licht

Tid: 2020-01-13 kl 13:15

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Jenny de Fine Licht, Göteborgs universitet, ett paper på temat "Justifying hard decisions - the case of school closures".

GLD Seminar with Andy Harris

Tid: 2020-05-14 kl 12:15

At the Global Governance and Local Development (GLD) seminar Andy Harris , assistent professor, Division of Social Science, New York University, Abu Dhabi will present: TBA.