OPF-seminariet med Mikael Holmgren

Tid: 2020-03-09 kl 13:15

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Mikael Holmgren, Oslo universitet, ett paper på temat: "Agenda Control and Coalition Bargaining in the European Court of Human Rights".

Gästseminarium: Mikael Holmgren

Tid: 2020-03-09 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen 3rd floor

GEPOP Seminar with Jason Reifler

Tid: 2020-03-10 kl 13:15

Title: "Misperceptions of climate change, vaccines GMOs, 5g wireless, and homeopathy: Experimental evidence from Spain"

Föreläsare: Jason Reifler

QoG lunchseminarium med Marko Klasnja

Tid: 2020-03-11 kl 12:00

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Marko Klasnja, Assistant Professor, Edmund A. Walsh School of Foreign Service and Government Department, Georgetown University

AFS med Agnes Cornell

Tid: 2020-03-12 kl 13:15

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller Agnes Cornell sin docentföreläsning.