AFS med John Lapidus

Tid: 2020-03-26 kl 13:15

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar John Lapidus, Ekonomisk Historia, GU, ett paper på temat: "The Quest for a Divided Welfare State: Sweden in the Era of Privatization".

Gästseminarium: Thomas Karv

Tid: 2020-03-31 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen 3rd floor

Partiforskningsseminariet med Sarah Engler

Tid: 2020-03-31 kl 13:15

Sarah Engler, University of Zurich, presenterar ett paper med titel: "Survival of centrist anti-establishment parties in Central and Eastern Europe."

Partiforskningsseminariet med Sarah Engler

Tid: 2020-03-31 kl 13:15

Sarah Engler, University of Zurich, presenterar ett paper med titeln: "Survival of centrist anti-establishment parties in Central and Eastern Europe."

QoG lunchseminarium med Sara Engler

Tid: 2020-04-01 kl 12:00

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Sara Engler, Postdoctoral researcher, University of Zurich